Sidebar

21
wo, apr

045 Kunst & Cultuur - Heerlen wil de cultuursector niet alleen door de crisis helpen maar ook vooruit helpen. Want net nu verlangen we er met zijn allen naar om er weer op uit te trekken. Daarom is er extra budget voorzien voor culturele organisaties en makers, evenementen en bijvoorbeeld verenigingen. We hopen er snel weer van te mogen genieten!

Lees meer: Steun cultuursector

045 Heerlen Cultuur & Uitgaan - Net als voor volwassenen organiseert Heerlen een feestje voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar die iets bijzonders hebben gedaan voor andere mensen, voor dieren of voor onze stad. Tijdens dat feestje wordt het Heerlens jeugdlintje uitgereikt. We hebben al 5 lintjes, in de vorm van een Koelpietje, uitgereikt.

Lees meer: Jeugdlintjes in de vorm van koelpietjes

045 Hoensbroek Cultuur & Uitgaan - Bezoekers kunnen in de meer dan overweldigende volle ruimte van de Relimarkt, het depot van het religieus Museum Vaals, genieten van 800 m2 van de gigantische collectie kerstgroepen in combinatie met zo'n duizend heiligenbeelden en heel veel andere oude kerk- en kloosterkunst.

Lees meer: In de Relimarkt vind je meer dan 1001 kerstgroepen

040 Eindhoven Kunst & Cultuur – Het is al weer de nodige jaren geleden dat er schoolreisjes werden georganiseerd naar het Evoluon in Eindhoven, waar schoolkids uitgebreid werden getrakteerd  verrast door allerlei technologische en wetenschappelijke hoogstandjes. Het gebouw met de science fictionuitstraling in de vorm van een UFO is jarenlang in gebruik geweest als congres- en vergadercentrum, maar dat gaat veranderen. Het Evoluon krijgt zijn oude functie terug en wordt opnieuw ‘Het museum over de toekomst van onze planeet’.

Lees meer: Eindhovens Evoluon wordt opnieuw ‘Het museum over de toekomst van de aarde’
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.