Sidebar

21
wo, apr

045 Economie & Duurzaamheid - Heerlen in Beweging staat voor de weg naar de groene en gezonde stad van de toekomst. Hierin kiezen wij voor duurzame en gezonde vervoersmiddelen, besparen we op onze Co2 uitstoot en dringen we het aantal verkeersslachtoffers terug. We nodigen je uit om ook jouw idee op het gebied van duurzame mobiliteit met ons te delen.

Lees meer: Oproep ideeën – Campagne ‘Heerlen in beweging’

Eigen digitale munt Heerlen - 045 Heerlen Economie & Duurzaamheid – In Heerlen is men gestart met een eigen cryptomunt. De digitale munt verdien je als je bijvoorbeeld klusjes doet in de gemeente en waarmee je vervolgens bij aangesloten ondernemers in de gemeente kunt afrekenen.  ’t Heerlense Heitje heeft als doel om naast burgerparticipatie de lokale economie te stimuleren.

Lees meer: Heerlense Heitje stimuleert lokale economie

Voor het team Parkstad IT, domein Middelen, zoeken we een medewerker Incidentmanager (1 fte, 36 uur).

045 Heerlen Economie - Parkstad-IT, is een bijzonder onderdeel binnen het domein Middelen. Parkstad-IT is een gemeenschappelijke regeling en levert de ICT dienstverlening aan de gemeente Heerlen en aan verschillende andere gemeentes en overheidsinstellingen in de regio Parkstad. In totaal levert Parkstad-IT diensten aan zo’n 4.000 gebruikers.

Lees meer: Vacature Incidentmanager Team Parkstad-IT

045 Heerlen Economie & Duurzaamheid – “Ik ben er trots op dat in navolging van Lelystad ook Heerlen een City Boost krijgt toegekend van VSBfonds. Het gaat om een donatie van ruim drie ton per jaar, voor hulp en ondersteuning aan maatschappelijke initiatieven uit de stad. De toekenning geldt voor drie opeenvolgende jaren”, aldusBernt Schneiders, directeur VSBfonds.

Lees meer: Ook Heerlen krijgt zijn City Boost

Gemeente Heerlen  Domein Ruimte Team Vastgoed 1 fte – HBO+/WO - Vacaturenummer 20024

045 Heerlen Economie -   Werken voor de gemeente Heerlen is bouwen aan Heerlen. Heerlen is een jonge stad die eigenzinnig, vastberaden en met overtuiging werkt aan grote, maar vooral boeiende opgaven.

Lees meer: Vacature Projectleider Vastgoed

Meer artikelen...

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.