Sidebar

21
wo, apr

Politiek & Maatschappij
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

045 Heerlen Maatschappij -  Voor informatie over en hulp bij werk, inkomen, schuldhulpverlening en zorg kunt u normaal gesproken terecht bij het Maanplein. Dit kantoor is nu tijdelijk gesloten als maatregel tegen Corona.

Heeft u vragen op het gebied van opvoeden en opgroeien, werkloosheid, huiselijk geweld, psychische problemen, schulden, eenzaamheid of WMO? Dan blijven het Social Buurtteam en de Buurthulpen telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Aangepaste dienstverlening Maanplein

In verband met Corona handelen we zoveel mogelijk afspraken telefonisch of via de mail af. Richtlijnen zijn:

Afspraken gaan alléén door als wij u telefonisch hebben benaderd en deze afspraak opnieuw bevestigd hebben. Deze gaan door in de Publiekshal in de Geleenstraat.
Heeft u vragen over uw uitkering, bijzondere bijstand of andere aanvragen? Bel: 045-5603900 en 045-5604900 

Heeft u vragen over schuldhulpverlening? Bel. 045-5604566
Heeft u vragen over uw re-integratie? Neem dan contact op met uw consulent

Overige vragen? Bel: 045-5605040.

Post kan in de gebruikelijke brievenbus. U kunt dit niet persoonlijk afgeven of hiervoor een ontvangstbevestiging ontvangen.
Wilt u mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sociaal buurtteam en Buurthulp

Wij kunnen ons voorstellen dat u juist nu met zorgvragen zit. Daarom zijn de sociale buurtteams telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Een aantal Buurtpunten organiseert een digitale ‘inloop’ waar u online contact met buurtgenoten en het buurtteam kunt onderhouden. Kijk voor het telefoonnummer en informatie over buurthulp en crisishulp op de pagina over het Sociaal Buurtteam

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.